Uurrooster

08u30- 11u30 Consultaties

12u30- 13u00 Telefoon

14u00- 17u00 Consultaties

17u00- 17u30 Telefoon

17u30- 18u30 Consultaties

Tussen 8u en 19u zijn wij bereikbaar voor dringende oproepen. Hierna staat de wachtdienst tot uwer beschikking op het nummer 1733.

uurrooster_edited.jpg
proper.jpg

Twijfel je om naar de dokter te gaan?

Stel geen doktersbezoek uit! Andere gezondheidsproblemen wachten niet geduldig tot corona het land uit is. 
Bovendien neem ik extra veel tijd per patiënt om te zorgen dat je nooit met veel in de wachtzaal moet zitten en dat ik tussen elke patiënt in al het materiaal kan ontsmetten en goed kan kuisen. Tot slot zet ik de ruit zo veel mogelijk open voor verluchting.


Zit je liever niet in de wachtzaal? Geen probleem. Noteer bij je afspraak dat je in de auto wacht en ik kom je gerust buiten halen.

Heb je het mentaal moeilijk?

Ook daarvoor ben je meer dan welkom. Soms lucht het al op om er gewoon even over te praten. Bovendien kunnen we samen zoeken naar manieren om er mee om te gaan en je eigen krachten terug te vinden. 

Is de drempel nog wat hoog? Weet dan dat je hierin helemaal niet alleen bent. Misschien helpt het al om eerst eens te bellen? Of je gedachten op te schrijven en dan de brief gewoon mee te nemen? Bovendien is er een gigantisch scala aan online en telefonische hulpverlening. Voor uw gemak staan ze hieronder al even opgelijst:

uiltjes_edited.jpg